Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Korting op shirtbedrukking bij eerste training

Supporters die aanstaande woensdag de eerste training van Feyenoord van het seizoen 2013-2014 bezoeken, kunnen profiteren van een korting op het laten bedrukken van een shirt. Bij een stand in de gele zone zijn vouchers verkrijgbaar voor shirtbedrukking voor de actieprijs van € 10,00. De normale prijs voor shirtbedrukking bedraagt € 17,50. De voucher is woensdag inwisselbaar bij de speciale bedrukkingstand, of anders vanaf donderdag tot en met 1 september 2013 bij één van de Feyenoord Fanshops.
Uittenue
Woensdag is het nieuwe uittenue van Feyenoord voor het eerst verkrijgbaar in de Feyenoord Fanshops en in de speciale verkoopstand bij het stadion.  Ook gaat de verkoop van de nieuwe Feyenoord trainingslijn en Feyenoord hotelpakken van start.
 
Kaartverkoop ASWH - Feyenoord
Bij de stand van Feyenoord Service & Tickets zijn woensdag met korting kaarten verkrijgbaar voor de oefenwedstrijd ASWH – Feyenoord. Kaarten voor dit duel, dat op zaterdag 13 juli wordt gespeeld in Hendrik-Ido-Ambacht, kosten normaliter € 17,50 voor volwassenen en € 12,50 voor de jeugd. Rond de eerste training geldt een speciale actie. Koop je vier kaarten, dan ontvang je € 10,- korting! Het duel tussen ASWH en Feyenoord wordt op 13 juli voorafgegaan door een wedstrijd tussen Oud-Feyenoord en Oud-ASWH.
 
Inleveren oude betaalmunten  
Met ingang van het nieuwe seizoen (2013-2014) zal binnen de hekken van De Kuip een nieuwe betaalmunt worden geïntroduceerd, die tijdens thuiswedstrijden en evenementen gebruikt kan worden om consumpties mee af te rekenen. Tijdens de eerste training kunnen supporters nog betalen met de munten van seizoen 2012-2013. Vanaf de Open Dag op zondag 21 juli zijn de nieuwe munten verkrijgbaar per set van vijf munten voor € 2,70 per munt (voorheen € 2,60). De munten van vorig seizoen kunnen vanaf de Open Dag tot en met 31 december 2013 bij evenementen en op wedstrijddagen worden ingewisseld voor nieuwe munten bij de daarvoor bestemde inwisselkassa’s naast poort 24 en 52.
 
Tijden
De eerste training van Feyenoord begint aanstaande woensdag om 14.00 uur. De poorten van De Kuip zijn die dag vanaf 13.00 uur geopend. Supporters die de eerste training willen bijwonen, kunnen dit doen vanaf de volgende vakken op de gele sector: Q, R, S, T, U en X. Het stadion kan worden betreden via de toegangspoorten 19 t/m 24. De toegang tot de eerste training is uiteraard gratis.
 
Gezinsvakken
De vakken V en W1 gelden tijdens de eerste training als gezinsvakken. Invalide supporters kunnen het stadion betreden via toegangspoort 25 en de training volgen vanaf vak Z.
 
Kijk voor meer informatie over de eerste training op www.feyenoord.nl/eerstetraining.