Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Vanaf donderdag drie dagen feest in De Kuip

De Kuip is deze week drie dragen op rij het decor van drie verschillende grote feesten. Op de plaats waar normaal gesproken de Feyenoord-spelers hun kunsten vertonen, is het aan het eind van deze week drie dagen op rij feest. Wil jij naar het Grootste Studentenfeest in De Kuip, Cinéma in De Kuip en/of Mysterious? Bestel dan nu je kaarten! Alle feesten gaan ongeacht de weersomstandigheden zeker door, want op het veld worden twee grote overkappingen geplaatst.
Op donderdag 27 juni kunnen studenten hun studiejaar goed afsluiten met Het Grootste Studentenfeest in De Kuip. Voor slechts tien euro kunnen zij een prachtige avond beleven, met optredens van onder meer topartiesten als Gers Pardoel en Yellow Claw. Meer informatie is te vinden op www.hetgrootstestudentenfeestindekuip.nl.
 
Een dag later, op vrijdag 28 juni, is het de beurt aan Cinéma in De Kuip. Na de eerste succesvolle editie van vorig jaar hebben de hipste club van Rotterdam en De Kuip de handen opnieuw ineen geslagen. Ook dit jaar kunnen de bezoekers helemaal los gaan op de middenstip, waar naast Shermanology, Roog en Erick E ook Dennis van der Geest achter de draaitafel zal plaatsnemen. De oud-judoka was in het verleden Feyenoord-ambassadeur en speelt op deze avond dus een echte thuiswedstrijd. Een kaartje kost slechts 12,50 euro en kan worden besteld via www.cinemaindekuip.nl.
 
De feest-driedaagse wordt afgesloten met Mysterious, een dancefeest dat al enkele malen plaatsvond in de Maassilo en op zaterdag 29 juni voor het eerst de buitenlucht opzoekt. En waar kan dat beter dan op de mooiste en meest bijzondere locatie van Rotterdam? Met een top line-up en diverse area’s rondom het stadion belooft ook Mysterious een topfeest te worden. De reguliere kaarten voor Mysterious zijn volledig uitverkocht. Wel zijn er nog VIP-tickets verkrijgbaar, waarmee je onder meer toegang krijgt tot een exclusief VIP-deck en tien gratis drankmuntjes krijgt. Kijk voor meer informatie en verkoop op www.mysterious-event.com.