Fanshop
Fanshop

Inschrijving nieuwe seizoen Feyenoord Street League begonnen

De inschrijving voor het nieuwe seizoen van de Feyenoord Street League is van start gegaan. Teams die het komende jaar willen deelnemen aan de straatvoetbalcompetitie van Feyenoord voor kinderen van 9 t/m 12 jaar uit de deelgemeenten Feijenoord, Charlois en IJsselmonde kunnen zich aanmelden via dit inschrijfformulier.
In de Feyenoord Street League wordt gespeeld volgens het ‘Geen Woorden Maar Daden’ puntensysteem. Teams kunnen tweederde van hun totaal aantal competitiepunten verdienen buiten de wedstrijden om. Zo worden er ‘Geen Woorden Maar Daden-punten’ toegekend voor goed gedrag rondom de duels, waarbij niet alleen de deelnemers maar ook de supporters worden beoordeeld.
 
De inschrijving voor het nieuwe seizoen van de Feyenoord Street League loopt tot 31 augustus aanstaande. Deelnemers dienen geboren te zijn tussen 1 september 2001 en 1 september 2004 en woonachtig te zijn in de deelgemeenten Feijenoord, Charlois of IJsselmonde.
 
Afgelopen seizoen namen er twaalf teams van tien spelers deel aan de straatvoetbalcompetitie van Feyenoord. Zij kregen elk een eigen speelveld aangewezen in hun wijk, dat dienst deed als hun eigen ‘stadion’, waar de teams zelf verantwoordelijk voor waren.
 
Naast deelnemende teams is Feyenoord ook nog op zoek naar vrijwilligers, die het leuk vinden om komend seizoen als scheidsrechter, begeleider of coach mee te werken aan de Feyenoord Street League. Ben je daadkrachtig en vind je het leuk om iets voor de club en voor de samenleving te kunnen betekenen, bekijk dan direct de vacature.
  
Met de Feyenoord Street League wil Feyenoord de sociale cohesie binnen de wijken van de gemeente Rotterdam bevorderen. Meer informatie over de competitie is te vinden op www.feyenoord.nl/streetleague. Teams die zich direct willen inschrijven, kunnen dat doen via deze pagina.