Fanshop
Fanshop

Win een lunch met de complete Feyenoord-selectie

Heb jij nog dat uitshirt waarin Feyenoord in 1980 de KNVB beker wist te bemachtigen door in de finale Ajax met 3-1 te verslaan? Of het gele uitshirt waarin o.a. Cruijff, Gullit, Hoekstra en Houtman in het seizoen 1983-1984 zowel de landstitel als de KNVB beker wonnen? Het shirt van het komende seizoen mag natuurlijk niet ontbreken in jouw kast. Het nieuwe uitshirt van Feyenoord is voor iedere Rotterdammer een must have.
Met het uitshirt brengt PUMA namelijk een ode aan de stad Rotterdam. In de zijkant van het shirt zit het stadswapen van Rotterdam verweven en het uitshirt heeft exact dezelfde kleuren als het groen en wit van de Rotterdamse vlag. Deze kleurencombinatie vertegenwoordigt al sinds de middeleeuwen de stad Rotterdam en volgend seizoen ook Feyenoord bij uitwedstrijden. Het uitshirt van de Feyenoord selectie is verkrijgbaar via Feyenoordfanshop.nl en een van de fanshops. Om het nog leuker te maken, geeft PUMA voor 10x2 personen een lunch weg met de Feyenoord selectie. Jij kan dus binnenkort met Ronald Koeman en zijn selectie aan tafel zitten, al je vragen over komend seizoen stellen en je nieuwe uitshirt laten signeren.

Wat moet je hiervoor doen?
Koop het uitshirt, zet jezelf met het nieuwe shirt op de foto en Upload je eigen foto via www.feyenoord.nl/away1314 waarin je laat zien wat het Away shirt voor jou betekent. Deel jouw foto met al je vrienden en zorg dat je zoveel mogelijk stemmen krijgt. De 10 foto's met de meeste stemmen krijgen elk een exclusieve lunch voor 2 personen met de selectie van Feyenoord! Op maandag 8 juli worden via Feyenoord Facebook de 10 winnaars bekend gemaakt.