Fanshop
Fanshop

Feyenoord Jobscorer presenteert vier nieuwe kandidaten

Feyenoord heeft woensdag vier nieuwe kandidaten voor het project Jobscorer mogen verwelkomen. Sinds de start van Feyenoord Jobscorer is er een aantal kandidaten succesvol doorgestroomd richting de arbeidsmarkt, waardoor er plaats vrij is gekomen voor vier nieuwe deelnemers. Zij hebben woensdag officieel hun contract ondertekend. Dit gebeurde in dezelfde ruimte waar ook spelers van Feyenoord hun contract doorgaans tekenen.
De vier nieuwe kandidaten zullen aanstaande maandag van start gaan met hun werkzaamheden in de eerste fase van het project. Zij gaan onder meer aan de slag met het renoveren en opknappen van een van de huizen op Varkenoord.
 
 
Feyenoord Jobscorer, dat jongeren met een wajong-uitkering de kans biedt om werkervaring op te doen bij Feyenoord en in De Kuip, is een van de projecten waarmee Feyenoord probeert om de samenleving op een positieve manier te beïnvloeden. Het Feyenoord Jobscorer project is vanwege de goede resultaten één van de drie genomineerden voor Project van het jaar, een award vanuit Stichting Meer dan Voetbal.