Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Beloften starten met uitwedstrijd in Utrecht

Jong Feyenoord/Excelsior begint het nieuwe seizoen op maandag 5 augustus met een uitwedstrijd tegen Jong FC Utrecht. Dat blijkt uit het competitieprogramma van de beloftencompetitie dat dinsdag bekend is gemaakt. De Rotterdamse beloften, die het komende seizoen onder leiding staan van Patrick Lodewijks en Pierre van Hooijdonk, spelen op maandag 19 augustus op Varkenoord de eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Jong Roda JC Kerkrade is dan de tegenstander.
Jong Feyenoord/Excelsior is voor het komende seizoen ingedeeld in Poule B van de Beloftencompetitie. Naast Jong FC Utrecht en Jong Roda JC zijn ook de beloftenelftallen van AZ, RKC Waalwijk, NAC Breda, FC Den Bosch, Almere City FC, Willem II, De Graafschap en Jong Sparta Rotterdam in die poule ingedeeld. Deze ploegen spelen een volledige competitie, die eindigt op 28 april 2014.
 
Nadat de 22 speelrondes in de poule zijn gespeeld, speelt de nummer één in een uit- en thuiswedstrijd tegen de winnaar van Poule A om het kampioenschap van Nederland.
 
Bekijk hier het volledige competitieprogramma.