Fanshop
Fanshop

Win het ‘Gouden Feyenoord-shirt’!

Ook supporters die afgelopen zondag niet aanwezig konden zijn op de Open Dag, kunnen nog kans maken op het unieke, gouden Feyenoord-thuisshirt. PUMA geeft de twaalfde man een extra kans om dit shirt, waarvan er maar één in de wereld is en waarop de Feyenoord-badge, de kampioensster, het PUMA logo en de kenmerkende strepen op de boord van het shirt allemaal van echt goud zijn, te winnen.
Wat moet je doen?
Koop het nieuwe thuisshirt, maak een filmpje van jezelf waarin je deze draagt en vertel waarom het Feyenoord-shirt zo belangrijk voor je is. Upload dit filmpje naar je favoriete videowebsite (Youtube, Vimeo etc). Ga naar de actiepagina op Feyenoord Facebook en stuur ons de link naar jouw unieke video en maak alsnog kans op het gouden shirt!

Hoe kan je winnen?
Op 31 juli 2013 worden de 12 kanshebbers op de Feyenoord Facebook pagina onthuld. Wordt jouw filmpje gekozen, dan maak jij kans op het unieke gouden Feyenoord shirt van PUMA. Vanaf dit moment is het aan jou om via social media zoveel mogelijk stemmen voor je eigen filmpje binnen te halen. De maker of maakster van het filmpje dat op 14 augustus 2013 de meeste ‘likes’ heeft gekregen op de Feyenoord Facebook actiepagina, ontvangt voor de thuiswedstrijd op zondag 25 augustus het gouden Feyenoord-shirt!

Bekijk hieronder één van de video's gemaakt op de Open Dag.