Fanshop
Fanshop

Feyenoord TV van start met uitgebreide terugblik op trainingskamp

De eerste uitzendingen van Feyenoord TV van het nieuwe seizoen staan maandag- en dinsdagavond voor een groot deel in het teken van het trainingskamp in Italië. Het clubprogramma blikt met onder meer een sfeerreportage uitgebreid terug op het voor Feyenoord geslaagde verblijf in de regio Valsugana, wat de supporters een unieke kijk achter de schermen biedt.
Naast een sfeerreportage is er ruimte voor enkele grote interviews. Zo komt maandag trainer Ronald Koeman uitgebreid aan het woord, terwijl er dinsdag een kennismakingsinterview met fysieke trainer Jan Kluitenberg en een gesprek met Joey Sleegers zijn te zien.
Uiteraard wordt er in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen met reacties van onder meer Koeman en Joris Mathijsen ook teruggeblikt op de openingswedstrijd tegen Getafe CF van afgelopen zondag.

Ook in het nieuwe seizoen van Feyenoord TV is er weer veel aandacht voor de jeugdopleiding van de club. In een speciale Varkenoord-uitzending wordt elke dinsdag één jeugdwedstrijd in het bijzonder uitgelicht en komen diverse beelden en alle uitslagen van de afgelopen speelronde aan bod. Bovendien zal er in deze uitzending een nieuw item te zien zijn, waarin spelers die afgelopen seizoen kampioen werden met Feyenoord A1 op de voet gevolgd worden. Hierbij wordt duidelijk hoe de toekomst eruit ziet van de jongens die de stap naar het eerste elftal nog niet konden maken.

Een ander vernieuwend item wordt uitgezonden op de donderdag, waarbij een bezoek wordt gebracht aan de eerste amateurclub van een eerste elftalspeler. Presentator Peter Houtman blijft op maandag en vrijdag gasten ontvangen aan de stamtafel, om vanaf die plek de afgelopen speelronde na te beschouwen of om vooruit te blikken op de volgende wedstrijd van Feyenoord.

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen is maandagavond te zien op het eerste kanaal van Eredivisie Live. De uitzending begint om 18.20 uur en wordt om 23.15 uur herhaald.