Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Nieuwe betaalmunten in seizoen 2013-2014

Met ingang van het seizoen 2013-2014 zijn er nieuwe betaalmunten geïntroduceerd in De Kuip. Dit betekent dat de munten van afgelopen seizoen niet meer worden geaccepteerd bij de horeca verkooppunten. Supporters die nog in het bezit zijn van betaalmunten van het seizoen 2012-2013, kunnen deze vóór 31 december 2013 omwisselen voor de nieuwe munten van het seizoen 2013-2014.
Op wedstrijddagen is dit tot en met zondag 1 september a.s. mogelijk bij de bemande kassa’s die te vinden zijn in de oranje, gele en blauwe sector rondom het stadion. Voor supporters op de Marathonzijde van het stadion (groene sector) geldt dat zij hun munten pas na afloop van de wedstrijd kunnen omwisselen, aangezien de scheidingswanden tussen de sectoren vanaf dat moment open gaan.

Voor Feyenoord staan er tot en met 1 september vier thuisduels op het programma. Dit betekent dat supporters rondom de wedstrijden tegen FC Twente (11 augustus), NAC Breda (25 augustus), Roda JC Kerkrade (1 september) en het thuisduel in de voorronde van de Europa League in augustus gebruik kunnen maken van de kassa’s om hun munten kosteloos om te wisselen.

Na 1 september is het omwisselen van munten alleen mogelijk via de vaste omwisselpunten ter hoogte van de poorten 24 en 52. Het omruilen van de munten is mogelijk tot dertig minuten na afloop van de wedstrijd.