Fanshop
Fanshop

Spatschermen voor bezoekersvakken in De Kuip

Voor de bezoekersvakken GG en FF in De Kuip zijn spatschermen aangebracht, waardoor Feyenoord-supporters onder deze vakken beter beschermd zitten. Naar aanleiding van de thuiswedstrijden vorig seizoen tegen Vitesse en FC Utrecht ontving Feyenoord de nodige klachten van supporters in verband met het gooien van voorwerpen en vloeistoffen vanuit de bezoekersvakken.
Feyenoord heeft de mogelijkheid om voor de bezoekersvakken netten op te hangen. Dit heeft niet de voorkeur, omdat het zicht hierdoor belemmerd wordt. Feyenoord staat een gastvrije ontvangst van bezoekende supporters voor, omdat men dit ook van andere clubs verwacht wanneer Feyenoord daar op bezoek komt.

Supporters van clubs die niet met het in door Feyenoord gestelde vertrouwen kunnen omgaan zullen een volgende keer door een net de wedstrijd moeten bekijken. Bij supporters van clubs die zich wel op de juiste manier weten de gedragen (of voor de eerste keer van de nieuwe bezoekersvakken gebruik maken) kunnen het zonder de zichtbeperkende maatregel doen, tenzij in overleg met de bezoekende club anders wordt besloten.