Fanshop
Fanshop
feyenoord_social_kleur

50.000 volgers voor Feyenoord op Instagram

Het officiële kanaal van Feyenoord op Instagram heeft een nieuwe mijlpaal bereikt. Het account @feyenoord.rotterdam mocht deze week haar 50.000ste volger verwelkomen. Feyenoord is sinds juli 2014 actief op Instagram.

Via Instagram biedt Feyenoord haar volgers bovenal een exclusief kijkje achter de schermen. Via het officiële account van de club @feyenoord.rotterdam worden de mooiste foto’s en de leukste video’s gedeeld, bijvoorbeeld van wedstrijden of bijzondere evenementen. Ook de spelers van Feyenoord 1 komen veelvuldig aan bod op het kanaal. Zo zijn er regelmatig sfeerimpressies van contractondertekeningen van spelers te zien, terwijl op wedstrijddagen updates worden gegeven vanaf beperkt toegankelijke plekken, zoals de kleedkamer, de catacomben of langs de lijn van het veld. Ook de wedstrijden zelf worden op het account in beeld gebracht, middels de meest bijzondere foto’s. Volg Feyenoord op Instagram via www.instagram.com/feyenoord.rotterdam.

Twitter
Op Twitter nadert Feyenoord de grens van 250.000 volgers. Op het officiële Twitter-account van Feyenoord, te volgen via @Feyenoord, lees je als eerste het allerlaatste nieuws vanuit De Kuip. Op wedstrijddagen worden voor, tijdens en na de wedstrijd middels foto’s, video’s en nieuwsupdates de laatste actualiteiten vanuit het stadion gedeeld. Tevens zijn alle duels van het eerste elftal en de beloften live te volgen via het officiële clubaccount: www.twitter.com/Feyenoord.

Facebook
Feyenoord heeft uiteraard ook een officieel Facebook-account, dat inmiddels door bijna 470.000 supporters is ‘geliket’. Door als Facebook-gebruiker de pagina van Feyenoord te ‘liken’, verschijnen alle berichten automatisch op je persoonlijke tijdlijn. Zo worden voor elke thuiswedstrijd kaarten verloot, kunnen supporters vragen stellen aan spelers en vind je op het Facebook-kanaal de mooiste foto’s en video’s van wedstrijden en andere evenementen. Like ons op Facebook via www.facebook.com/Feyenoord.