Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Visual_facebook_400000

400.000 likes voor Feyenoord op Facebook

De officiële Facebookpagina van Feyenoord heeft een nieuwe mijlpaal bereikt. Al meer dan 400.000 Facebook-gebruikers hebben de pagina geliked, waardoor ze in hun tijdlijn alle updates van Feyenoord ontvangen. Naast nieuws, foto’s en video’s zijn er op de Facebook-pagina van Feyenoord ook regelmatig unieke acties te vinden. De Facebookpagina van Feyenoord, die werd opgericht in 2009, is een van de grootste van alle clubs in de Eredivisie. Volg Feyenoord op Facebook via www.facebook.com/Feyenoord.

Twitter
Het officiële Twitter-kanaal van Feyenoord heeft inmiddels meer dan 188.000 volgers. Via Twitter verschijnt dagelijks het laatste nieuws en wordt een groot aantal foto’s en video’s gedeeld, terwijl op wedstrijddagen de laatste actualiteiten vanuit het stadion zijn te volgen. Je kunt Feyenoord volgen op Twitter via www.twitter.com/Feyenoord.

Instagram
Met ingang van dit seizoen is Feyenoord tevens actief op Instagram. Op het officiële Instagram-account feyenoord.rotterdam biedt de club haar volgers met de meest bijzondere foto’s en leukste video’s scherpe updates en bovenal een uniek kijkje achter de schermen, vooral op wedstrijddagen en tijdens bijzondere gelegenheden. Volg Feyenoord ook op Instagram via www.instagram.com/feyenoord.rotterdam.