Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
857d75f1e4c6747c2bd6df79077f5bfd_740_0

3.469 extra finalekaarten voor Feyenoord-supporters

Feyenoord krijgt voor de bekerfinale op zondag 22 april aanstaande 3.469 extra kaarten ter beschikking voor supporters. Deze komen morgen (zaterdag) beschikbaar omdat diverse rechthebbende partijen afzagen van hun recht op toegangskaarten, waarna in overleg met alle partijen besloten is deze aan Feyenoord te geven.

De extra kaarten worden zaterdag 14 april vanaf 9:00 uur als eerste aangeboden aan de seizoenkaarthouders die na de loting op de wachtlijst terecht zijn gekomen. De kaarten worden gelijk verdeeld over de verschillende groepen supporters, die zich alleen of met anderen hadden ingeschreven om in aanmerking te komen voor een kaart.

De seizoenkaarthouders voor wie de extra kaarten ter beschikking komen, worden hierover vandaag (vrijdag) persoonlijk per e-mail geïnformeerd. Alle informatie is ook te vinden op www.feyenoord.nl/bekerloting.

Een kleinere groep van de wachtlijst krijgt vanaf maandag 16 april (18:00 uur) de mogelijkheid om een kaart proberen te kopen. Zij hebben niet de garantie dat ze een kaart kunnen kopen, zoals de seizoenkaarthouders uit de eerste groep die bovenaan de wachtlijst stonden. Er zijn dan alleen kaarten beschikbaar als niet iedereen die vanaf zaterdag 14 april alsnog een kaart mocht kopen ook daadwerkelijk een kaart koopt.