Fanshop
Fanshop
twitter_300000_visual

300.000 volgers voor Feyenoord op Twitter

Het officiële Twitter-kanaal van Feyenoord heeft een nieuwe mijlpaal bereikt. Woensdagochtend werd de grens van 300.000 volgers gepasseerd. Dit gebeurde een dag nadat de club samen met haar supporters op dat sociale medium haar 108ste verjaardag had gevierd met de hashtag #Feyenoord108, die urenlang trending topic was in Nederland.

Het officiële account van Feyenoord is sinds maart 2010 actief. Wie @Feyenoord volgt op Twitter, blijft dagelijks razendsnel op de hoogte van het laatste nieuws rondom de club. In ruim zes jaar werden bijna 21.000 tweets geplaatst, die de laatste jaren (met name op wedstrijddagen) steeds meer exclusieve foto’s en video’s bevatten. Feyenoord volgt zelf alleen officiële Twitterkanalen van (oud-)spelers en trainers van de club, ook zodat het voor supporters duidelijk is welke accounts de juiste zijn. Het officiële clubkanaal op Twitter volg je via www.twitter.com/feyenoord.

Instagram
Het snelst groeiende officiële social media account van Feyenoord is Instagram. Al meer dan 113.000 mensen volgen @feyenoord.rotterdam. Ruim een maand geleden waren dit er nog 100.000. Het Instagram-account van Feyenoord brengt je onder meer dicht bij de spelers. Zo biedt het kanaal regelmatig exclusieve beelden van activiteiten van de Feyenoorders buiten het veld. Denk aan contractondertekeningen, interviews, opnames en fotoshoots. Daarnaast worden de leukste posts van de Feyenoorders zelf gedeeld op het account.

Facebook
Het populairste kanaal is nog altijd Facebook, waar meer dan 529.000 mensen de club op de voet volgen. Zij ontvangen dagelijks het laatste nieuws over de club en het eerste elftal op hun tijdlijn. Verder deelt Feyenoord op het social mediakanaal de mooiste foto’s en video’s, terwijl op wedstrijddagen ook updates worden geplaatst vanuit het stadion waar het eerste elftal speelt. Ook profiteren volgers van fraaie winacties en kortingen op clubartikelen uit de Fanshop. Het officiële Facebook-account van de club volg je via www.facebook.com/feyenoord.