Fanshop
Fanshop
20170111_website_visual_v2

30.000 downloads voor officiƫle Feyenoord App

Al meer dan 30.000 mensen volgen het Feyenoord-nieuws op de voet dankzij de officiƫle Feyenoord App. Deze week werd een update gelanceerd van de app, die geschikt is voor zowel mobiel als tablet (iOS en Android). Naast het uitvoeren van een aantal optimalisaties, waardoor de app nu nog beter werkt en nog gebruiksvriendelijker is, zijn er enkele nieuwe functionaliteiten toegevoegd.

Unieke historische beelden
Zo is het onderdeel ‘Historie’ uitgebreid met unieke bewegende beelden. Daardoor zijn nu via de app korte video’s te bekijken van historische gebeurtenissen als de bouw van De Kuip en het afscheid van Coen Moulijn, en sportieve successen als de winst van de Europacup en de UEFA Cup en de laatste bekerwinst.

Jouw uitzicht in De Kuip
Daarnaast kun je nu via de app jouw uitzicht in De Kuip bekijken. Onder het kopje ‘Stadion De Kuip’ is het mogelijk om je vak in te vullen, waarna je een panoramafoto te zien krijgt die genomen is vanaf het betreffende vak. Handig wanneer je aan anderen wilt laten zien hoe jij erbij zit in De Kuip óf wanneer je een kaart wilt kopen voor een bepaald vak.

Gratis downloaden
Heb je de officiële Feyenoord App nog niet? Je kunt de nieuwe Feyenoord App gratis downloaden in de App Store (iOS) of Google Play Store (Android). Je kunt hier zoeken op ‘Feyenoord’ en dan de app kiezen met het Feyenoord-logo en de rode achtergrond als icoon. 

Review
Heb jij de officiële Feyenoord App al gedownload? Ga dan snel naar je App Store of Google Play Store om de update uit te voeren. Je kunt hier ook direct een review achterlaten, zodat wij weten wat je van de app vindt.