Fanshop
Fanshop
training-27aug1

24 spelers op afsluitende training

Feyenoord heeft woensdagmiddag onder uitstekende omstandigheden de afsluitende training afgewerkt in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen FC Zorya Luhansk. Tijdens de besloten sessie, die het eerste kwartier toegankelijk was voor pers, kon Fred Rutten voor het eerst aanwinst Jens Toornstra verwelkomen op Varkenoord. De middenvelder, die afgelopen maandag zijn handtekening zette onder een contract bij Feyenoord, trainde volledig mee. Toornstra is donderdag nog niet inzetbaar in de wedstrijd tegen Zorya Luhansk, omdat hij niet speelgerechtigd is.

In totaal had Rutten op een zonnig Varkenoord de beschikking over 24 spelers. De trainer liet eerder op de dag tijdens een persconferentie in De Kuip weten dat hij mede op basis van de afsluitende training zal bepalen welke elf spelers hij donderdag het veld in zal sturen. ‘Ik heb het plan wel ongeveer in mijn hoofd, maar ik wil de laatste training nog afwachten’, zei de oefenmeester.

Feyenoord tegen Zorya Luhansk wordt donderdag om 20.00 uur gespeeld in De Kuip. Steun jij Feyenoord in de jacht op een plek in de groepsfase van de Europa League? Koop dan nu je kaarten via www.feyenoord.nl/tickets