Fanshop
Fanshop
standaardaffiche_website_PSVFEY

1.600 supporters met trein en bus naar PSV - Feyenoord

Gesteund door PSV heeft Feyenoord bij de Gemeente Eindhoven met succes een verzoek ingediend om 1.600 supporters te kunnen meenemen naar de wedstrijd PSV - Feyenoord op zondag 18 september. Reglementair hoeft PSV ‘slechts’ 1.200 kaarten beschikbaar te stellen. Vanwege de genormaliseerde verhoudingen tussen de supporters van beide clubs, waarvan de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal op 31 juli jl. een mooi voorbeeld was, stelt PSV echter meer kaarten beschikbaar.

Omdat de speciale treinen van de NS plaats bieden aan maximaal 1.400 supporters is, aanvullend op het verzoek om meer kaarten, gevraagd om tweehonderd supporters per bus te kunnen vervoeren. Ook hiermee is de Gemeente Eindhoven akkoord gegaan. PSV en Feyenoord hopen dat met dit initiatief de weg naar een verdere versoepeling voor supportersregelingen bij onderlinge wedstrijden open ligt.

Deze overeengekomen vervoersregeling heeft tot gevolg dat Diamond- en Goldcardhouders de mogelijkheid hebben om bij de aankoop van een kaart te kiezen voor bus- of treinvervoer. Zij dienen daarbij rekening te houden met het feit dat de supporters die met de bus reizen als eerste aankomen in het Philips Stadion en als laatste uit het stadion vertrekken.

De kaartverkoop voor Diamondcardhouders begint woensdag 31 augustus om 9:00 uur. Goldcardhouders hebben vanaf zaterdag 3 september 9:30 uur de kans om een kaart aan te schaffen. Meer informatie over de kaartverkoop voor het uitduel met PSV vind je hier.