Fanshop
Fanshop
20140127_twitter_100000_nb

100.000 volgers voor Feyenoord op Twitter

Het officiële Twitter-kanaal van Feyenoord heeft een nieuwe mijlpaal bereikt, nu het account van de club (@Feyenoord) de honderdduizendste volger heeft mogen verwelkomen. Via het account is het laatste nieuws over de club te volgen. Op wedstrijddagen wordt op het Twitter-kanaal live verslag gedaan van wedstrijden van Feyenoord, terwijl ook de reactie van de trainer en speler(s) en eventuele bijzonderheden vanuit het stadion zijn te lezen.

Het officiële account van Feyenoord, te volgen via www.twitter.com/feyenoord, is sinds maart 2010 actief. Bijna vier jaar later staat de teller op ruim tienduizend geplaatste tweets. Feyenoord volgt zelf alleen officiële Twitterkanalen van (oud-)spelers en trainers van Feyenoord.

Naast Twitter is Feyenoord ook te volgen via Facebook. Begin deze maand bereikte de officiële Facebook-pagina met 200.000 likes een nieuwe mijlpaal, terwijl de teller inmiddels al op ruim 215.000 likes staat. Door als Facebook-gebruiker de pagina van Feyenoord te ‘liken’, verschijnt het laatste nieuws rondom de club automatisch op je persoonlijke nieuwsoverzicht, kun je foto’s en video’s van wedstrijden bekijken en in contact komen met andere supporters. De pagina van Feyenoord is te bereiken via www.facebook.com/feyenoord.