Inschrijven
Inschrijven

Inschrijving Najaarsmodule 2020

Spelersmodule - Geboortejaar 2012 t/m 2014

Op deze pagina kun je een inschrijving doen voor de Najaarsmodule 2020 van Feyenoord Soccer Schools, die op vrijdag 30 oktober van start gaat. De module bestaat uit vijf trainingen en vinden allen plaats op Varkenoord (het trainingscomplex van Feyenoord). De trainingen worden inhoudelijk verzorgd door Feyenoord Academy.

Let op: Deze sessie is alleen toegankelijk voor spelers met geboortejaar 2012 t/m 2014. Trainingstijd: 17.00 - 18.30 uur.

Prijs per persoon: €120,- voor vijf trainingen 

Trainingsdata: 30 oktober, 6, 13, 20 en 27 november 2020

Kortingsregeling: Bij eerdere deelname aan de Talenttrainingen van Feyenoord Soccer Schools en/of lidmaatschap "Kameraadjes" geldt een korting van 5%. Bij meerdere deelnemers uit één gezin geldt een eenmalige korting van 10% voor het tweede kind.

Wat zit er allemaal bij de prijs inbegrepen?

  • Vijf trainingen volgens de Feyenoord-methodiek
  • Training op Varkenoord, het jeugdcomplex van Feyenoord
  • Een officieel Feyenoord Soccer Schools-trainingsshirt
  • Een Feyenoord Soccer Schools-bidon
  • Aan het eind van de trainingsmodule een persoonlijk deelnamecertificaat, getekend door de hoofdtrainer

Wij vragen onderstaande gegevens om de kwaliteit van onze diensten zo goed mogelijk te kunnen waarborgen en alle deelnemers voorafgaand, tijdens en na afloop van de trainingsactiviteit te informeren. Tijdens onze trainingsactiviteiten worden er tevens audiovisuele opnamen gemaakt. Mocht u hier bezwaar tegen hebben, dan kunt u dat schriftelijk kenbaar maken via ons contactformulier. Gelieve de gevraagde gegevens zo volledig mogelijk en naar waarheid in te vullen.