#KrachtvanFeyenoord
#KrachtvanFeyenoord

Feyenoord Match Days

Werkzoekenden en werkgevers op een laagdrempelige en sportieve manier met elkaar in contact brengen. Dat is het doel van de Feyenoord Matchdays.

Kwaliteiten leren kennen
Jezelf presenteren, daar draait het om tijdens de Feyenoord Matchdays in De Kuip. Jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt krijgen de kans om door middel van diverse sportactiviteiten op zoek te gaan naar hun eigen kwaliteiten en hun zelfvertrouwen te vergroten.  

Op zoek naar een match
De Matchdays vormen een uniek platform waar jongeren zich op een alternatieve manier alsnog kunnen presenteren aan werkgevers, waarbij uitgegaan wordt van hun krachten. Op de tweede dag leren jongeren en werkgevers elkaar tijdens gezamenlijke sport- en spelactiviteiten kennen en ontdekken ze of er een match is. Vaak is dat het geval: een groot aantal jongeren dat deelneemt aan de Feyenoord Match Days gaat met een afspraak voor een vervolggesprek bij één of zelfs meerdere bedrijven naar huis. 

Samenwerking
De Feyenoord Match Days worden georganiseerd in nauwe samenwerking met het Werkgeversservicepunt Rijnmond. Ook nemen regelmatig Partners van Feyenoord deel. Wilt u met uw bedrijf een bijdrage leveren aan Feyenoord Matchdays? We bekijken graag samen met u de mogelijkheden. Neem hier contact met ons op.