#KrachtvanFeyenoord
#KrachtvanFeyenoord

Jobscorer

Een baan scoren dankzij de #KrachtvanFeyenoord. Het lukte al tientallen jongeren met een grote afstand tot de arbeidsmarkt via het project Feyenoord Jobscorer.
Voorbereiden op werk 
Het doel van Feyenoord Jobscorer, dat wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met meerdere bedrijven en instanties, is om jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk te krijgen. Door middel van op maat gemaakte programma’s  worden de deelnemers voorbereid om (weer) aan de slag te gaan. 

Stages en workshops
Zo lopen ze stage en krijgen ze veel persoonlijke begeleiding van onze coaches. Daarnaast volgen ze workshops over solliciteren, weerbaarheid en motivatie, waardoor ze beter inzicht krijgen in hun eigen kwaliteiten. Hierdoor vergroten ze niet alleen hun vaardigheden, maar ook hun zelfvertrouwen. Sport is hierbij, zoals bij al onze projecten, een middel, terwijl ook het stimuleren van een gezonde leefstijl een belangrijk onderdeel is. 

Jobscorer Training
Jobscorer Training is een apart onderdeel van Feyenoord Jobscorer. Binnen Jobscorer Training maken we jongeren binnen acht weken weer ‘werkfit’. Na deze periode kennen ze hun eigen kwaliteiten en weten ze hoe ze deze actief én effectief moeten inzetten. Door sport als middel te gebruiken, leren jongeren andere kanten van zichzelf kennen. De tweede helft van het programma bestaat uit het kennismaken met werknemersvaardigheden.

Samenwerken?
Op dit moment wordt dit programma niet uitgevoerd. Mogelijk komt hier in de toekomst nog verandering in. Mocht u met uw bedrijf een bijdrage willen leveren aan Feyenoord Jobscorer, neem dan hier contact met ons op.