#KrachtvanFeyenoord
#KrachtvanFeyenoord

Supporters in beweging

De #KrachtvanFeyenoord wordt niet alleen ingezet voor de jonge inwoners van Rotterdam-Zuid. Ook de levens van volwassenen willen we veranderen door middel van sport. Dit doen we onder andere de Feyenoord Bootcamps en met het leefstijlprogramma FanActief.
Feyenoord Bootcamps
Vanaf 27 juli organiseert Feyenoord elke maandagavond Feyenoord Bootcamps. Tijdens de Feyenoord Bootcamps wordt er op unieke plekken in en rondom De Kuip getraind. Tijdens de trainingen gaan de deelnemers aan de slag met verschillende kracht- en uithoudingsoefeningen door middel van interval- en circuittrainingen met het streven om de coördinatie, kracht, snelheid, lenigheid en uithoudingsvermogen op de proef te stellen en te verbeteren. Uiteraard staat beweegplezier bij alle oefeningen centraal.

De trainingen vinden plaats in de buitenruimte en er wordt rekening gehouden met de maatregelen van het RIVM.

Algemene informatie

Wanneer: Elke maandagavond
Waar: De Kuip, Van Zandvlietplein 3
Doelgroep: Iedereen tussen 18 en 65 jaar
Trainingsduur: 1 uur
Benodigdheden: Sportkleding, sportschoenen, handdoek en een flesje water


Aanmelden Feyenoord Bootcamps
Je kan credits aanschaffen om deel te nemen aan trainingen. Na het aanschaffen van een credit kan je je aanmelden voor een training. Je kan je aanmelden voor één, vijf of tien trainingen. Een training bestaat uit minimaal 8 deelnemers en maximaal 15 personen. Mocht een les al volgeboekt zijn, dan kan je natuurlijk een andere maandag uitzoeken waar nog wel plek is.
 

1 training - €10,- (één maand geldig)
• 
5 trainingen - €45,- (drie maanden geldig)
10 trainingen - €85,- (zes maanden geldig)

Wil jij sporten in het mooiste stadion van Nederland? Meld je dan snel hieronder aan voor de Feyenoord Bootcamps! Voor meer informatie, mail bootcamps@feyenoord.nl

 
Aanmelden
Bootcamp