#KrachtvanFeyenoord
; #KrachtvanFeyenoord

Fitter met Feyenoord

Werken aan een gezondere toekomst op een van de bekendste locaties van Rotterdam? Workshops krijgen van trainers van Feyenoord? Tijdens Fitter met Feyenoord werk je in twaalf weken naar een gezondere en meer sportieve toekomst.

Feyenoord biedt met Fitter met Feyenoord een uniek leefstijlprogramma van twaalf weken aan. Tijdens dit traject van twaalf weken volgt men een avond in de week een sportieve en uitdagende activiteit gecombineerd met een leerzame workshop. Dit kan gaan om lessen van diëtisten, pedagogen en motivatievideo’s van spelers van Feyenoord. Voor- of na deze workshop gaan deelnemers aan de slag met sportieve activiteiten in en om De Kuip.

Deelnemers raken geïnspireerd en gemotiveerd, doordat iedere bijeenkomt plaatsvindt in De Kuip. Sporten in kleding van Feyenoord, motivatievideo’s van de selectiespelers en hardlopen langs het hoofdveld: alle ingrediënten zijn aanwezig voor het begin van een gezonde toekomst. Deelnemers ontvangen aan het einde van het traject hun certificaat. Maar bovenal is De Kuip de plaats waar wordt gewerkt aan een nieuwe, gezondere levensstijl.

Meedoen?

Interesse gekregen om mee te doen? Voor meer informatie over deelname kan een mail gestuurd worden naar [email protected]


Meer informatie