Feyenoord Foundation FunRun

Feyenoord Foundation FunRun

Feyenoord Foundation FunRun

Feyenoord organiseert op woensdag 25 mei 2016 de Feyenoord Foundation FunRun: het leukste hardloopevenement voor het goede doel. Tijdens dit evenement loop je langs, door en in het mooiste stadion van Nederland: De Kuip.

Kom in beweging en loop langs unieke plekken waar normaal gesproken alleen de Feyenoord-spelers mogen komen, zoals de spelerstunnel en het veld. De Feyenoord Foundation FunRun is een evenement voor iedereen: jong én oud en getrainde én beginnende lopers. Kom in actie voor het goede doel! De netto opbrengsten komen namelijk ten goede aan het Sophia Kinderziekenhuis en de Feyenoord Foundation. Ook zijn er optredens van de kersverse winnares van The Voice Kids Esmée Schreurs en de Wannebiezz en overige attractieve side events.

Korting voor Legioenleden
Leden van Het Legioen krijgen 10% korting bij inschrijving. Verzilver jouw korting door jouw unieke relatienummer als kortingscode in te vullen.
Wees er snel bij, want de 5 km Run is al uitverkocht. Ook de startbewijzen voor de andere Runs vliegen de deur uit. Schrijf je in en wees verzekerd van een startbewijs!

Ja, ik kom in actie

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×