Derde editie Legioen Cup

Derde editie Legioen Cup

Derde editie Legioen Cup

Terwijl de Feyenoord-selectie nageniet van het kampioenschap, maakt Het Legioen zich op voor de derde editie van de Legioen Cup. Vanuit de inmiddels 56.000 spelers tellende selectie van Het Legioen wordt een team gevormd dat op zondag 11 juni de inmiddels traditionele wedstrijd tegen Oud-Feyenoord speelt. En wel op het heilige gras van De Kuip! Het Legioen aast op revanche. Vorig seizoen ging Oud-Feyenoord, met onder meer Mike Obiku, Christian Gyan en Pascal Bosschaart in de gelederen, er namelijk in een doelpuntrijke editie (12-1) vandoor met de Cup.

Selectie Het Legioen
De selectie voor deze wedstrijd zal bestaan uit vijftien Legioen-leden. Om dit team goed voorbereid het veld in te sturen, wordt ook een trainer vanuit Het Legioen afgevaardigd. De selectie zal geheel willekeurig plaatsvinden.

Als Legioen-lid kun jij je inschrijven voor de positie van keeper, verdediger, middenvelder, aanvaller of trainer.

Wil jij kans maken om geselecteerd te worden? Het enige dat je hoeft te doen, is uiterlijk woensdag 31 mei onderstaand formulier invullen. De prijs is niet overdraagbaar, dus je moet in de mogelijkheid zijn om je agenda vrij te maken op zondag 11 juni.

Het is niet meer mogelijk je in te schrijven voor deze actie.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×