Legioenactie Feyenoord - AS Roma

Legioenactie Feyenoord - AS Roma

Legioenactie Feyenoord - AS Roma

Sluit je nu aan bij Het Legioen en ontvang gratis de speciale wedstrijdsjaal van Feyenoord – AS Roma ter waarde van € 15. Onder alle aanmelders worden er ook nog eens 2x2 wedstrijdkaarten verloot voor deze nu al historische wedstrijd op donderdag 26 februari om 21:05 uur. Als lid van Het Legioen ben je officieel aan Feyenoord verbonden en steun je direct jouw club!

Het lidmaatschap biedt jou diverse voordelen, waaronder voorrang op kaartverkoop voor thuiswedstrijden in De Kuip. Als lid van Het Legioen heb jij bijvoorbeeld, na de seizoenkaarthouders, als eerste de mogelijkheid om wedstrijdkaarten te kopen. Het lidmaatschap biedt jou dus de kans om in het vervolg verzekerd te zijn van wedstrijdkaarten, ook voor Europese krakers als Feyenoord – AS Roma! Andere voordelen van Het Legioen:

- 11x per jaar het Feyenoord Magazine, een full colour magazine met nieuws, interviews en achtergronden over de club en haar supporters;
- Een exclusief seizoensgeschenk aan het begin van ieder seizoen;
- Een seizoenspin (speldje met het jaar van het lidmaatschap aan het begin van ieder seizoen);
- 10% korting in de Feyenoord Fanshop (ook online)
- Het recht om mee te beslissen over o.a. het ontwerp van de seizoenkaart en de bestemming van een deel van de gelden van Stichting Het Legioen;
- Iedere thuiswedstrijd kans op een door de aanvoerder gesigneerde wedstrijdbal;
- 10% korting in Brasserie De Kuip;
- Diverse andere (kortings)acties speciaal voor Legioenleden.

Word nu lid van Het Legioen en betaal tot het einde van het seizoen slechts € 20! Meld je uiterlijk 16 februari 2015 aan via dit formulier en gebruik de aanmeldcode ‘ROMA’. Hiermee ontvang je gratis de wedstrijdsjaal (ter waarde van € 15) en maak je kans op twee wedstrijdkaarten voor Feyenoord – AS Roma!  

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×