Extra kaarten 'Eerste stap in De Kuip'

Wegens de grote vraag naar kaarten worden er op zondag 10 juni extra rondleidingen toegevoegd aan 'Eerste stap in De Kuip'. De kaartverkoop voor deze extra rondleidingen start op woensdag 2 mei om 13:00 uur.

Jouw kleine Feyenoord-supporter kan waarschijnlijk net (of bijna) lopen en begint met het ontdekken van de wereld om zich heen. Het nieuwe lid van de Feyenoord-familie zet de eerste stapjes in huis, in de speeltuin en natuurlijk als echt Kameraadje: in De Kuip.

Feyenoord Juniorclub Kameraadjes geeft haar jongste supporters de kans om deze eerste stapjes vast te leggen. Op zondag 10 juni vindt daarom een exclusief evenement voor Mini’s plaats: ‘Eerste stap in De Kuip’. Tijdens dit evenement worden nieuwe piepjonge Feyenoord-supporters uitgenodigd voor een (verkorte) rondleiding langs de meest bijzondere plekken van het stadion.

Voordat jouw Mini met jou door de spelerstunnel naar het veld gaat, wordt er een voetafdruk met verf op een officieel certificaat gemaakt. Eenmaal aangekomen bij het veld van De Kuip, zal jouw Kameraadje op de foto worden gezet óp de middenstip van de heilige grasmat. Een unieke ervaring!

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor de extra rondleidingen start op woensdag 2 mei om 13:00 uur. Per Kameraadjeslidmaatschap kan één kaart voor € 5,- per stuk worden gekocht. Deze kaart biedt toegang tot ‘Eerste stap in De Kuip’ voor één Mini en maximaal twee ouders/begeleiders. Het is niet toegestaan om extra kinderen mee te nemen naar het evenement.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wees er daarom snel bij, want op=op.

Bestel kaarten

Zorg dat je jouw Kameraadjesclubpas bij de hand hebt. Je hebt je relatienummer nodig om in te loggen in de Ticketshop.