Het nieuwe Feyenoord-uittenue 2016-2017

Het nieuwe Feyenoord-uittenue 2016-2017

Het nieuwe Feyenoord-uittenue 2016-2017

Op zaterdag 30 april opent de Feyenoord Fanshop bij De Kuip zijn deuren exclusief voor leden van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes en Het Legioen. Tijdens dit evenement krijgen Kameraadjes en Legioenleden als eerste de mogelijkheid om het splinternieuwe uittenue voor het seizoen 2016-2017 aan te schaffen en te dragen.

Programma
We maken er een feestelijke dag van! Van 16.00 tot 21.00 uur gaan de deuren van de Feyenoord Fanshop bij De Kuip exclusief open en is er de gelegenheid om het nieuwe uittenue als eerste te verkrijgen.

Rondom de Fanshop zijn er leuke activiteiten. Zo kun je op de foto met de KNVB beker, zijn er springkussens, een speciale fotowall en foodtrucks voor een lekker hapje en een drankje.

Vanaf maat 116 zijn alle maten in grote aantallen op voorraad. Voor Kameraadjes met een kleinere maat wordt het shirt – bij bestelling tijdens het lanceringsfeest – in de eerste week van juni gratis toegestuurd, met zaterdag al een gratis minidress van het nieuwe uittenue als extra cadeau.

De Feyenoord Fanshop op het Centraal Station is ook geopend, echter zijn hier geen activiteiten.

Toegang
Alleen op vertoon van jouw seizoenkaart, Kameraadjes- of Legioenpas heb je toegang tot dit exclusieve evenement. Daarnaast krijgt ieder lid de mogelijkheid om maximaal één introduce mee te nemen. Vergeet dus niet jouw kaart of pas mee te nemen.

Nog geen lid?
Ben je nog geen lid van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes of Het Legioen? Meld je dan direct aan bij de entree of uiterlijk 30 april via www.kameraadjes.nl of www.hetlegioen.nl en krijg direct toegang tot het evenement! De bevestigingsmail dient in dit geval als toegangsbewijs.

Locaties en parkeergelegenheid
Fanshop Stadion Marathon
Van Zandvlietplein 19, (Marathongebouw hoek Coen Moulijnweg/Van Zandvlietplein 19)
3077 AA Rotterdam

Bij De Kuip is er op zaterdag 30 april ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×