Legioenclubkaart

Legioenclubkaart

Als lid van Het Legioen heb je recht op een gratis Feyenoord Legioen-clubkaart. Met de Feyenoord Legioenclubkaart kun je met voorrang toegangskaarten kopen voor alle officiële thuiswedstrijden van Feyenoord in De Kuip. Doorgaans is de voorrangsperiode minimaal drie dagen op alle andere kaartkopers. De Legioenclubkaart is tevens een automatisch bewijs van lidmaatschap van Het Legioen.

De Feyenoord Legioenclubkaart is één seizoen geldig. Bij continuering van het lidmaatschap blijf je zonder tegenbericht automatisch Legioen-clubkaarthouder en ontvang je een nieuwe Legioenclubkaart.

Conform de toepasselijke KNVB Standaardvoorwaarden mag je niet in het bezit zijn van zowel een seizoenkaart als een clubkaart (van één of meerdere betaald voetbalclubs). Tevens mag je niet in het bezit zijn van meerdere clubkaarten (van één of meerdere betaald voetbalclubs).

De Feyenoord Legioenclubkaart is persoonsgebonden. Feyenoord behoudt zich het recht voor om een aanvraag te weigeren om haar moverende redenen. Het eigendom van de Feyenoord Legioenclubkaart blijft te allen tijde berusten bij Feyenoord.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×