Het Legioen kiest nieuwe bestuurder

Het Legioen kiest nieuwe bestuurder

Het Legioen kiest nieuwe bestuurder

Het Legioen gaat op zoek naar een nieuwe bestuurder. Alle leden van Het Legioen kunnen zich kandidaat stellen voor deze (onbezoldigde) functie, zo is te lezen in de nieuwste editie van Feyenoord Magazine.

Als bestuurslid van Het Legioen ben je samen met de andere bestuursleden Mark Koevermans en Gérard Moussault verantwoordelijk voor alle bestuurlijke beslissingen met betrekking tot Het Legioen. Je houdt er toezicht op dat de afspraken worden nagekomen en dat de financiën en het ledenbestand op orde zijn. Tevens verdiep jij je in het lidmaatschap en de wijze waarop dit continu naar een hoger niveau gebracht kan worden. De focus ligt hierbij enerzijds op resultaatgerichte werving, verrijken/uitbreiden van Het Legioen en anderzijds op behoud, ontwikkeling en professionalisering van het loyaliteitsprogramma Het Legioen.

Profielschets
Je beschikt over de nodige bestuurlijke ervaring, relevante kennis op het gebied van marketing, je bent commercieel gericht, creatief, initiatiefrijk, hebt een overtuigende visie en je weet anderen hiervoor enthousiast te krijgen. Daarnaast ben je:

  • meerderjarig (dat wil zeggen ouder dan 18 jaar);
  • lid van Het Legioen met bij voorkeur nog meer aanwijsbare affiniteit met Feyenoord; 
  • van onbesproken gedrag, dat wil in elk geval zeggen niet in aanraking gekomen met justitie en heb je nimmer een stadionverbod opgelegd gekregen en dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te kunnen overleggen;
  • representatief, sociaal / communicatief vaardig en heb je bij voorkeur bestuurlijke en adviserende ervaring;
  • niet actief in het bestuur van een andere Feyenoord supporters entiteit (zoals de Vereniging Supporters Steunen Feyenoord of de Feyenoord Supportersvereniging).

Solliciteren
Heb jij interesse om als bestuurslid van Het Legioen aan de slag te gaan en vind je dat je voldoet aan de profielschets? Stuur dan vóór 11 november jouw motivatie plus een cv naar hetlegioen@feyenoord.nl. Het huidige bestuur van Stichting Het Legioen draagt, uit de leden die zich beschikbaar stellen, vijf personen voor als kandidaat voor bestuurslid. De leden van Het Legioen kunnen stemmen op een van deze vijf kandidaten. De kandidaat met de meeste stemmen zal uiteindelijk toetreden tot het bestuur van Stichting het Feyenoord Legioen. Het bestuur zal alle reacties behandelen en de vijf kandidaten via www.feyenoord.nl bekendmaken.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×