Feyenoord Foundation FunRun


Lees meer en schrijf in
Fanshop
Fanshop

Het leukste hardloopevenement voor het goede doel!

Feyenoord organiseert op zondag 19 mei 2019 voor de vierde keer de Feyenoord Foundation FunRun. Tijdens dit evenement loop je langs, door en in het mooiste stadion van Nederland: De Kuip. De deelnemers komen op plekken waar normaal gesproken alleen de Feyenoord-spelers mogen komen, zoals de spelerstunnel en het veld.

  • Steun de goede doelen van de Feyenoord Foundation FunRun
  • Loop langs unieke plekken in en rondom De Kuip
  • Sportief dagje uit voor het hele gezin
  • Een unieke Feyenoord-medaille
  • Entertainment (muziek, kidszone, horeca en sportactiviteiten)

Schrijf je vandaag nog in

Kom in beweging en loop langs unieke plekken waar normaal gesproken alleen de Feyenoord-spelers mogen komen. De Feyenoord Foundation FunRun is een evenement voor iedereen: jong én oud, getrainde én beginnende lopers. Wees er dus op tijd bij en schrijf je vandaag nog in.

Direct inschrijven

Steun de Feyenoord Foundation en het Sophia Kinderziekenhuis!

Via de Feyenoord Foundation zet de club de kracht van haar merk en uitstraling in om de samenleving van positieve impulsen te voorzien. Dit gebeurt door middel van krachtige projecten, zoals de Feyenoord Street League, Scoren in de Wijk, Feyenoord Jobscorer, Feyenoord Fancoach, S.V. GIO en de invulling van Bijzondere Wensen. In de voorbije jaren maakten duizenden kinderen op deze wijze kennis met Feyenoord en werd aan deze kinderen en jongeren een beter toekomstperspectief geboden.

Laden opgehaalde bedrag...

OPGEHAALD VIA PLATFORM

Direct doneren

Het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam is het oudste en grootste kinderziekenhuis van Nederland. Het richt zich op zorg, onderwijs en onderzoek rondom ziekte en gezondheid van kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar. Het Sophia biedt complete zorg aan voor zowel kinderen als hun ouders. De Stichting Vrienden van het Sophia doet er alles aan om het verblijf van patiëntjes en hun gezin in het ziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken. Ook zet de Stichting zich in voor financiering van wetenschappelijk onderzoek, om oorzaken van kinderziekten te ontdekken en behandelmethoden te verbeteren. Samen met jouw donatie geven we projecten die zorg op een nog hoger niveau kunnen helpen een steuntje in de rug.

Direct doneren