Maandag 12 februari om 14:00 uur - Sportpark Varkenoord

Reservecompetitie Poule A

Feyenoord 2

0-1

sc Heerenveen 2

Feyenoord 2 komt vroege achterstand niet te boven

Feyenoord 2 is er maandagmiddag niet in geslaagd de eerste overwinning van 2018 te boeken in de Beloftencompetitie. In De Kuip was sc Heerenveen 2 met 0-1 te sterk door een vroeg doelpunt van Marco Rodrigo Rojas.

Feyenoord 2 komt vroege achterstand niet te boven

Rojas tekende al na negen minuten voor de enige goal van de wedstrijd. Renato Tapia kreeg een harde ingooi van Kevin Diks niet onder controle en daarvan profiteerde de buitenspeler van de Friezen optimaal. Van dichtbij passeerde hij Justin Bijlow: 0-1.

In het vervolg van de wedstrijd waren de beste kansen voor Feyenoord 2. Zo schoot Dylan Vente voor rust over na een prima aanval en gleed Eric Botteghin de bal niet in het doel, maar in de handen van de doelman van sc Heerenveen 2. Tapia zag na de pauze nog een bal van de lijn gehaald worden door oud-Feyenoorder Lucas Woudenberg.

Bij het team van coaches Roy Makaay en Jan Wouters kwam ook Robin van Persie in actie. De aanvaller kreeg een uur speeltijd, waarna hij werd vervangen door Orkun Kökcü. De middenvelder van Feyenoord Onder 19 kreeg in de slotfase nog de beste mogelijkheid op de gelijkmaker, maar hij mikte na goed terugleggen van Dylan Vente naast.

Feyenoord 2 – sc Heerenveen 2 0-1
Scoreverloop:
9’ 0-1 Rojas

Opstelling:
Bijlow; Diks, Botteghin, Tapia, Smeulers; Amrabat, Vente, Wehrmann; Boëtius, Van Persie (60’ Kökcü), Hansson.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×