FBC-app

FBC-app

FBC-app

Wilt u nóg makkelijker zaken doen via de Feyenoord Business Club? Gebruik dan de FBC-App! Met de FBC-App heeft u als lid van de Feyenoord Business Club de meer dan 800aangesloten bedrijven letterlijk binnen handbereik. De FBC-App is beschikbaar voor zowel smartphone als tablet en voor de besturingssystemen iOS en Android. Hieronder leest u een uitgebreide beschrijving van de voordelen en verschillende functionaliteiten van de FBC-App.

Downloaden

De FBC-App is te downloaden in de App Store en Google Play Store door te zoeken op “FBC” of hieronder op de button te klikken. Als u de App heeft geïnstalleerd, dan kunt u inloggen met dezelfde inloggegevens als u voor de FBC-Portal gebruikt.

   

Eén helder overzicht

Bent u ingelogd, dan komt u op de overzichtspagina. Hier vindt u in één oogopslag:

  • De aankomende evenementen

  • De bedrijven die zich recent hebben aangesloten

  • De laatste updates die FBC-leden hebben aangebracht aan hun profiel.

Via de balk onderin navigeert u gemakkelijk naar de andere onderdelen van de App.

Maak uw profiel compleet

Om optimaal te kunnen profiteren van de mogelijkheden van de FBC-App is het van belang dat u uw profiel zo compleet mogelijk invult. Bovenaan de overzichtspagina ziet u hoe compleet uw profiel is. Via het tandwiel (linksboven) kunt u zowel uw eigen gegevens als de bedrijfsgegevens aanvullen en/of aanpassen.

Is uw profiel compleet, dan wordt u makkelijker gevonden en maken andere FBC-leden makkelijker contact met u. De gegevens van uw gebruikersprofiel zijn automatisch zichtbaar in de FBC-App. Dit kunt u eventueel uitzetten bij “Openbaar profiel”.

Altijd op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de FBC? Dan raden wij u aan om pushmeldingen aan te zetten. Dan weet u het bijvoorbeeld als eerste wanneer u zich kunt aanmelden voor de evenementen. Ook kunnen we u via deze pushmeldingen praktische informatie sturen over evenementen waarvoor u zich heeft aangemeld.

U vindt de laatste notificaties via het bel-icoontje rechts bovenin. Hier ziet u ook wie uw salesmanager is en kunt u gelijk contact met hem opnemen.

Bekijk alle bedrijven

Bij het onderdeel Bedrijven vindt u het overzicht van alle bij de FBC aangesloten bedrijven. Via het vergrootglas (links bovenin) kunt u bedrijven zoeken op naam, maar ook op branche. Heeft u een bedrijf gevonden, druk dan op de bedrijfsnaam om het bedrijfsprofiel te openen. Hier vindt u vervolgens de contactgegevens, een korte beschrijving en de gekoppelde medewerkers van het bedrijf. U kunt het bedrijf aan uw favorieten toevoegen door op het sterretje te drukken. Vervolgens wordt het bedrijf in het onderdeel “Favorieten” geplaatst, zodat u het bedrijf gemakkelijk en snel terug kunt vinden.

Zoek contactpersonen

Bent u op zoek naar een contactpersoon van een bedrijf? In het onderdeel “Contacten” vindt u alle contactpersonen van alle bij de FBC aangesloten bedrijven. U kunt personen zowel zoeken in de lijst als op naam, door linksboven het vergrootglas te gebruiken.

Heeft u de juiste persoon gevonden, dan kunt u zijn/haar profiel bekijken door er op te drukken. U ziet bij welk bedrijf hij/zij werkzaam is en vindt - indien deze zijn ingevuld - ook de contactgegevens van de contactpersoon. Vanuit de FBC-App is het mogelijk om deze persoon direct te bellen of mailen.

Ook kunt u de contactpersoon aan uw favorieten toevoegen door rechtsboven op het sterretje te drukken. Vervolgens wordt de contactpersoon in het onderdeel “Favorieten” geplaatst, zodat u de persoon gemakkelijk en snel terug kunt vinden.

Aanmelden voor evenementen

In het onderdeel “Agenda” vindt u alle geplande evenementen van de FBC. Drukt u rechtsboven op “Ingeschreven” dan vindt u een overzicht van alle evenementen waarvoor u zich (in verleden en toekomst) heeft aangemeld. Drukt u op een evenement, dan vindt u meer informatie over dit evenement én kunt u zich direct aanmelden via de goudkleurige button “Inschrijven”.

Bent u benieuwd welke FBC-leden nog meer aanwezig zijn? Een overzicht van de aanmeldingen vindt u via het tabblad “Aanwezig”. Zo kunt u van tevoren zien of er voor u interessante gasten aanwezig zijn en kunt u tijdens het evenement en na afloop kijken wie ook al weer persoon X was van bedrijf Y.

Via het tabblad “Foto’s” kunt u bovendien foto’s delen met de andere aanwezigen. Na afloop, maar ook live tijdens het evenement. Klik op “Foto’s toevoegen” en kies of u een bestaande foto wilt toevoegen of een foto wilt maken.

Favorieten

Via het onderdeel “Favorieten” krijgt u een helder overzicht van:

  • Uw favoriete bedrijven

  • Uw favoriete contactpersonen

  • Uw favoriete evenementen

U kunt een bedrijf, contactpersoon of evenement tot favoriet maken door op het sterretje te drukken. Zo hoeft u niet verder te zoeken en heeft u uw favoriete FBC-contacten en -evenementen altijd binnen handbereik!

Het is tevens mogelijk om bedrijven, contactpersonen en evenementen te delen met uw netwerk. Dit kan door op het icoontje onder het sterretje te drukken.

Vragen?

Heeft u nog vragen over de FBC-App? Neem dan contact op met uw salesmanager.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×