Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

RET

Strategisch Partner
De RET staat voor zorgeloos en comfortabel reizen in de zuidvleugel van de Randstad. Dit betekent dat het bedrijf een goed product wil leveren vertaald in een logische, frequente en betrouwbare dienstregeling. De RET is een dynamisch bedrijf dat zich in korte tijd heeft ontwikkeld tot een modern zelfstandig openbaarvervoerbedrijf. Het motto van de RET is ‘Aardig Onderweg’. Dat geeft aan dat het bedrijf wil blijven vernieuwen en een duidelijk doel voor ogen hebben. De RET legt de lat steeds een beetje hoger. Zij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de samenleving en lopen voorop met nieuwe technologie. Als maatschappelijke onderneming is de RET naast logistieke verbinder ook sociale verbinder van Rotterdam.

RET & Feyenoord
Al 75 jaar werken de RET en Feyenoord samen om zoveel mogelijk bezoekers van en naar De Kuip te vervoeren. Vanaf 2013 is de samenwerking uitgebreid met nieuwe afspraken, waardoor het bezoeken van de thuiswedstrijden van Feyenoord makkelijker en vooral voordeliger wordt.

Voor seizoen- en wedstrijdkaarthouders is hun wedstrijdkaart tevens het vervoerbewijs waarmee zij 3 uur voor en 3 uur na de thuiswedstrijden van Feyenoord gratis met de trams en bussen van de kunnen RET reizen. Deze regeling geldt voor de vriendschappelijke openingswedstrijd, wedstrijden in de Eredivisie en de KNVB beker (exclusief finale) en wedstrijden in de UEFA competities, onder de volledige verantwoordelijkheid van Feyenoord in Stadion Feijenoord.

Bezoek de website van de RET.