Fanshop
Fanshop

Qurrent

Hoofdpartner
Qurrent is een landelijke energiecoöperatie die je zoveel mogelijk helpt met het opwekken en besparen van energie. Verdienen aan je energieverbruik past daar niet bij. We streven dan ook niet naar maximale winst voor onze aandeelhouders. Ons ideaal is dat iedereen net zoveel groene energie opwekt als verbruikt.

Qurrent & Feyenoord
Qurrent is de komende vier jaar de hoofdpartner van Feyenoord. De groenste energieleverancier van Nederland bouwt samen met Feyenoord en haar supporters aan een succesvolle én duurzame toekomst.

Qurrent pakt het groots aan. Zo wordt het stadion en het trainingscomplex compleet ‘vergroend’. Naast het shirt van Feyenoord 1 is het logo van Qurrent ook op het shirt van de jeugdopleiding en Sportclub Feyenoord te bewonderen.

Een Nederland dat net zoveel energie opwekt als verbruikt. Qurrent wil de achterban van Feyenoord graag betrekken bij deze missie. Zodat het verbruik van fossiele energie uit kolen en gas binnenkort tot het verleden behoort. Dit kan alleen als we het samen doen.

Qurrent en Feyenoord bouwen samen aan de groenste voetbalclub van Nederland. De achterban van Feyenoord speelt hierin een belangrijke rol. Doe jij mee? Je steunt de club, helpt het klimaat en je hebt er zelf ook voordeel bij.

Zo winnen we allemaal.

Bezoek de website van Qurrent.