Fanshop
Fanshop

Opel

Strategisch Partner
De wereld is aan het veranderen. Waar we ook kijken, we zien overal nieuwe technologieën en grensverleggende innovaties opkomen, die de kracht hebben om ons leven voor altijd te veranderen. Opel wil dat iedereen van deze veranderingen kan profiteren. Daarom streven wij er voortdurend naar om deze innovaties voor iedereen toegankelijk te maken, niet slechts voor een paar. Dit doel is diep geworteld in ons DNA. Want alleen innovaties die voor iedereen beschikbaar zijn, hebben de kracht om de wereld te verbeteren.

Opel & Feyenoord
De passie waarmee Opel zijn auto's ontwikkelt, is vergelijkbaar met de passie van het legioen voor Feyenoord. Mede daarom past Opel zo goed bij Feyenoord.

Het Feyenoord-gevoel kenmerkt zich door de enorme liefde en loyaliteit van zijn supporters. Opel wil voor iedereen die Feyenoord een warm hart toedraagt graag meer zijn dan een sponsor. We willen het voor het legioen met onze inspanningen nog leuker en mooier maken om de club te ondersteunen. Daarom organiseren we doorlopend aansprekende activiteiten voor alle Feyenoord-supporters.

Bezoek de website van Opel.