Fanshop Tickets

KPN

Strategisch Partner
KPN brengt mensen in Nederland met elkaar in verbinding. Dat doen we al meer dan 130 jaar met onze producten en diensten. Als grootste leverancier van telecommunicatie- en ICT-diensten in Nederland biedt KPN consumenten vaste en mobiele telefonie, internet en televisie. Voor zakelijke klanten verzorgt KPN tevens volledig beheerde telecommunicatie- en ICT-oplossingen.

Ons netwerk zit tot in de haarvaten van ons land. We geloven in een samenleving waarin communicatietechnologie het leven verrijkt, completer en eenvoudiger maakt. In die samenleving wil KPN voor mensen en organisaties de verbindende factor zijn. Thuis, op het werk en onderweg. Wij maken het leven vrijer, leuker en makkelijker door te verbinden.

Met onze kennis en ervaring maken we onze diensten en producten voor iedereen toegankelijk; altijd en overal. Met onze infrastructuur van koper en glasvezel, onze mobiele en IT-netwerk, onze zendmasten en datacenters zorgen we letterlijk voor de verbinding. Techniek vormt de basis, het fundament voor onze diensten, onze producten en onze service.

KPN & Feyenoord
KPN is sinds 2013 Strategisch Partner van Feyenoord en zorgt er sinds 2016 voor dat De Kuip de beschikking heeft over snelle 3G- en 4G-netwerken.

Bezoek de website van KPN.