Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

JEX

Dé one-stop-shop voor de arbeidsmarkt.

Waar vraag en aanbod elkaar zoekt op de arbeidsmarkt, is JEX de overbrugging tussen personeel, opdrachtgevers en intermediairs. Als softwareorganisatie in de flexmarkt biedt JEX oplossingen voor onder andere de werving van personeel, CRM, planning en registratie van uren, personeel- en salarisadministratie en nog veel meer. 
 
Waar JEX begon als een marktplaats voor personeel, is het softwarebedrijf inmiddels uitgegroeid tot een all-in-one oplossing voor de gehele arbeidsmarkt. Nooit was inhuren, verhuren en beheren van personeel zo eenvoudig.
 
Gericht op het ontwikkelen van oplossingen om een flexibele arbeidsmarkt tot stand te brengen, levert JEX diverse mogelijkheden voor haar klanten. Het einddoel van JEX? Een one-stop-shop voor de volledige branche zijn, waarbij inleners en uitleners van personeel niets anders nodig hebben dan JEX; van werving tot facturatie.

JEX als Official Trainingspartner van Feyenoord


Een primeur voor Feyenoord het afgelopen seizoen. Voor het eerst in de Nederlandse voetbalgeschiedenis bestond er naast een hoofdpartner óók een trainingspartner. Aan de jonge Rotterdamse onderneming JEX de eer om op de gehele trainingslijn van Feyenoord te staan. Dat ook dit seizoen de trainingsshirtjes weer bedrukt zijn met dezelfde drie letters spreekt voor zich: deze gedeelde winnaarsmentaliteit is een gouden combinatie.

JEX is net als Feyenoord enorm gedreven, uiterst divers en continu groeiend. De perfecte match voor een mooie samenwerking. JEX en Feyenoord gaan samen voor het beste resultaat. Zo staan wij hand in hand en zij aan zij, om het succes te delen.

Voor meer informatie en eventueel contact, bekijk de website hier.