Fanshop Tickets
; Fanshop Tickets
Officieel BMW en MINI dealer in het Groene Hart en Regio Rotterdam

Severs Breeman BMW & MINI

Strategisch Partner
Severs Breeman is een familiebedrijf met een hecht team, dat met passie en veel betrokkenheid te werk gaat. Service staat voorop, evenals het eerlijk en oprecht benaderen van een klant. Al sinds 1908 zijn zij officieel BMW & MINI dealer. Herkent u dit bouwjaar?

Met vestigingen in Alphen aan den Rijn, Gouda, Rotterdam-Noord, Rotterdam-Zuid en Woerden, vertegenwoordigen zij het Groene Hart en regio Rotterdam als trotse mobiliteitspartner van Feyenoord. Een club die in Rotterdam, maar zeker ook daarbuiten, zeer geliefd is onder haar fans. Severs Breeman heeft altijd een vestiging in de buurt voor iedere (Feyenoord) fan. De bevlogen medewerkers staan te allen tijde klaar voor de aanschaf en het onderhoud van uw BMW of MINI.

Het deskundige team is erop gericht om altijd een passend advies te geven; dit vertaalt zich in een uitstekende en vooral persoonlijke service. Severs Breeman biedt maatwerkoplossingen voor de beste mobiliteitsbeleving. De medewerkers ontvangen u graag in een van de vijf vestigingen om de tijd voor u te nemen en u te leren kennen. Ze bespreken uw wensen en behoeften en verlenen hoogwaardige service op maat. Hiermee onderscheiden zij zich, door op alle momenten de beleving centraal te stellen.

Bel via deze link met de vestiging naar keuze of laat uw gegevens achter, dan nemen zij zo snel mogelijk contact met u op. Op seversbreeman.nl/voorraad kunt u het ruime aanbod bekijken, voor zowel nieuwe als gebruikte modellen.