Dossier wedstrijdbezoek

Het bezoeken van een wedstrijd van Feyenoord moet voor iedereen een unieke gebeurtenis zijn. Feyenoord doet er daarom alles aan om alle supporters zich in en om het stadion thuis en welkom te laten voelen. Enerzijds door zoveel mogelijk service en comfort te bieden, anderzijds door te zorgen voor een veilige omgeving. Daarom gelden er rond wedstrijden van Feyenoord regels.

Niet iedereen lijkt bekend met deze regels en de achtergronden ervan. Via dit dossier, verdeeld in onderstaande hoofdstukken, geven we hierover meer informatie en duidelijkheid. Zodat iedereen die onze wedstrijden bezoekt, weet waar hij of zij aan toe is. En we er samen voor kunnen zorgen dat het bezoeken van wedstrijden van Feyenoord een prachtige en unieke gebeurtenis blijft.

Is na het lezen van een hoofdstuk iets niet duidelijk of heb je behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met Feyenoord via www.feyenoord.nl/service.

Voorkom boetes voor Feyenoord, steek geen vuurwerk af

Je wilt je club toch niet in diskrediet brengen? Brand je vingers niet aan vuurwerk en steun je club op een positieve manier, 90 minuten lang.


Uit geen kwetsende en/of discriminerende spreekkoren

Je wilt toch geen medesupporters kwetsen met spreekkoren? Laat De Kuip kolken door je eigen elftal positief aan te moedigen.


Houd de trappen vrij

Je wilt toch geen medische hulp voor een medesupporter voorkomen? Houd de trappen vrij, want elke seconde telt.


Gooi geen voorwerpen op het veld

Je wilt je club toch geen boete bezorgen? Gooi niets op of richting de grasmat en wees trots op het beste veld van Nederland.


Gezinsvakken rookvrij

Je wilt toch niet dat kinderen tabaksrook inademen? Draag bij aan de gezondheid van (jonge) medesupporters en die van jezelf en houd de gezinsvakken rookvrij.


Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×