Fanshop Tickets
; Fanshop Tickets

Feyenoord Cadeaukaart

Feyenoord lanceert zijn eigen cadeaukaart die voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Zo kan je met de cadeaukaart een wedstrijdshirt halen bij de Online Feyenoord Fanshop of in één van de fysieke winkels, kan er een lidmaatschap mee afgesloten worden of een wedstrijdkaart gekocht worden. Lees verder hoe je de cadeaukaart kan gebruiken. 

Nog geen Feyenoord Cadeaukaart aangeschaft? Ga dan naar onze Online Fanshop of bezoek één van de Feyenoord Fanshops.
Merchandise
Heb jij het nieuwe wedstrijdshirt al gehaald? Of toch liever een tof item uit de nieuwe trainingslijn? De Feyenoord Cadeaukaart kan je zowel online als in de winkels indienen voor alle artikelen. We zien je graag terug in het stadion in je nieuwe Feyenoord outfit!

Lidmaatschappen
Het Legioen is de officiële supportersclub van Feyenoord. Als lid van Het Legioen steun je de club en profiteer je van vele exclusieve voordelen, waaronder 15% korting in de Fanshops.
Al ruim 74.000 Feyenoord-supporters hebben zich inmiddels aangemeld. Word lid van Het Legioen en klik hier voor meer informatie.

Liever Kameraadje worden? Dat kan ook! Kijk hier voor meer informatie over lid worden van de Kameraadjes Junioren en geniet van de exclusieve voordelen.

Komt binnenkort! - Ticketing
Wil jij graag naar een wedstijd van Feyenoord in De Kuip?
Verzilver jouw cadeaukaart in de Online Ticketshop, klik hier om te kijken welke kaarten beschikbaar zijn.

Saldo
Het saldo op deze kaart kunt u verzilveren in één van de Feyenoord Fanshops of bij de officiële online webshop van Merchandising, Ticketing en Lidmaatschappen via Feyenoord.nl
Het tegoed is na activering twee jaar geldig en kan niet contant worden uitbetaald.

Benieuwd naar jouw saldo? Doe de saldocheck:

Saldo checker