Meetings & Events

Meetings & Events

Een congres, beurs, (personeels)feest, borrel, vergadering of (sport)clinic. Wat voor soort evenement u ook wilt organiseren, in De Kuip Meetings & Events is het mogelijk. Of u nu met 50 of met 2.500 personen bent, wij passen het evenement volledig aan op uw wensen, denken met u mee en nemen uw zorgen uit handen. Wilt u meer informatie over een specifiek type evenement? Maak hieronder uw keuze.

Feestelijke evenementen
Een personeelsfeest met live optredens, een volledig aangekleed themafeest of een spetterend bedrijfsjubileum. Wij zorgen ervoor dat u kunt feesten zoals u het wilt.
Meer informatie over feestelijke evenementen vindt u hier

Beurzen
Netwerken en zaken doen, daar draait het om op een beurs. Verder wilt u geen zorgen aan uw hoofd hebben. Bij De Kuip bent u sowieso verzekerd van een inspirerende en stijlvolle omgeving, maar kiest u voor De Kuip, dan kiest u ook voor moderne en volledig uitgeruste zalen.
Meer informatie over beurzen vindt u hier

Congressen
Het succes van een congres, seminar of beurs wordt niet alleen bepaald door de inhoud, maar ook door de sfeer. Bij De Kuip bent u verzekerd van een sfeervolle omgeving én alle noodzakelijke technische faciliteiten. Met onze jarenlange ervaring op dit gebied maken wij uw evenement helemaal op maat.
Meer informatie over congressen vindt u hier

Vergaderingen
Zakelijke knopen doorhakken ? De Kuip biedt u volop mogelijkheden voor een vergadering of brainstormsessie. U focust zich op de sessie met uw collega’s, wij zorgen voor de rest.
Meer informatie over vergaderen vindt u hier

Actieve programma's
Heeft u liever een evenement waarbij u de adrenaline en energie door uw lijf voelt stromen? En waarbij u zich een Feyenoord-speler waant? Met onze actieve teambuildingsactiviteiten voelt u hoe het is om in de kleedkamer te zitten of op het heilige gras van De Kuip te staan.
Meer informatie over actieve programma's vindt u hier

Zalen
De vijftien verschillende zalen in De Kuip hebben stuk voor stuk een eigen identiteit, maar hebben ook een aantal dingen gemeen: ze zijn sfeervol en beschikken over alle gewenste technische faciliteiten. En of u nu in het Maasgebouw, aan de Olympiazijde, of in het Perscentrum of het Museum bent: u proeft overal de Feyenoord-beleving. 
Meer informatie over zalen vindt u hier

Culinaire mogelijkheden
Van walking dinner tot lunchbuffet en van exclusief fingerfood tot luxe sandwiches. De culinaire mogelijkheden van De Kuip zijn zeer uitgebreid. U vraagt, wij draaien.
Meer informatie over ons uitgebreide culinaire assortiment vindt u hier

Evenement op maat
Wilt u uw evenement een extra tintje geven? U kunt uw evenement gemakkelijk uitbreiden met bijvoorbeeld een rondleiding door het stadion of een actief programma, zoals een clinic of een workshop. Bij De Kuip zijn alle mogelijkheden bespreekbaar. Een evenement in De Kuip is een evenement op maat. 

Neem contact op
Wilt u meteen een afspraak maken om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken?
Neem contact met ons op middels het offerte formulier.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×