Kaartverkoop 'Feyenoord 110 jaar'

Kaartverkoop 'Feyenoord 110 jaar'

Kaartverkoop 'Feyenoord 110 jaar'

Op 19 juli 2018 bestaat Feyenoord precies 110 jaar. De club, opgericht op 19 juli 1908, laat dit jubileum niet onopgemerkt voorbijgaan. Samen met u willen wij het 110-jarig bestaan van Feyenoord vieren met een unieke theatershow: ‘Feyenoord 110 jaar’. Op donderdag 19 juli kunt u in combinatie met een zorgvuldig samengesteld FBC-arrangement genieten van een reis door de rijke geschiedenis van Feyenoord.

De theatershow is onderdeel van de jubileumactiviteiten van Feyenoord en geeft u de kans om op een unieke manier samen met collega’s, relaties, vrienden of zakenpartners een reis te maken door de rijke geschiedenis van Feyenoord. De voorstelling in het Oude Luxor theater blikt aan de hand van spraakmakende verhalen en anekdotes van clubiconen terug op de hoogtepunten uit de clubhistorie. Het belooft een avond vol rood-witte nostalgie te worden!

Speciaal voor FBC-leden is er een FBC-arrangement samengesteld waarbij u kunt genieten van een speciale avond.

Programma
18:00 uur Ontvangst in restaurant HUGH
18:30 uur Diner in restaurant HUGH
20:00 uur Aanvang theatershow in het Oude Luxor Theater
22:00 uur Einde theatershow ‘Feyenoord 110 jaar’
22:10 uur Borrel in restaurant HUGH

Graag ontvangen wij u voor een drankje en een walking diner in restaurant HUGH. U ontvangt daar ter plekke uw kaarten voor de theatershow. Daarnaast wordt u voorzien van een uitrijkaart (enkel geldig wanneer u parkeert in Q-Park Weena) en ontvangt u een souvenir als aandenken van deze unieke belevenis. De prijs van bovenstaand arrangement bedraagt €129,- excl. btw.

Goede doelen
Een deel van de netto-opbrengsten van de theatershow ‘Feyenoord 110 jaar’ komt ten goede aan de Feyenoord Foundation. Via de Feyenoord Foundation zet de club de kracht van haar merk en uitstraling in om de samenleving van positieve impulsen te voorzien. Door sportdeelname en een gezondere levensstijl te stimuleren, met bijzondere aandacht voor de jeugd en kwetsbare groepen, draagt Feyenoord bij aan een betere toekomst voor en verbinding tussen haar supporters en de inwoners van Rotterdam.

Bestellen
Wilt u bij de theatershow aanwezig zijn? Bestel dan via onderstaand formulier uw kaarten. Bestellen is mogelijk tot en met vrijdag 18 mei 2018.
Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×