Fanshop Tickets
; Fanshop Tickets

Benefiet wedstrijd

Hand in Hand naar De Kuip voor de Feyenoord Foundation
Op woensdag 28 december om 14:00 uur speelt Feyenoord de benefietwedstrijd tegen FC Emmen in De Kuip, die volledig in het teken staat van de Feyenoord Foundation. De stichting financiert programma’s en activiteiten van Feyenoord om Rotterdamse kinderen en jongeren een betere toekomst te geven.

Doneer hier
Jouw bijdrage telt!
Met het geld dat tijdens de benefietwedstrijd wordt opgehaald, verandert Feyenoord de levens van kinderen en jongeren op het gebied van sport, onderwijs en werk. Zo wordt de #KrachtvanFeyenoord gebruikt om maatschappelijk impact te maken en bij te dragen aan een betere toekomst voor de inwoners van Rotterdam.

Door jouw donatie aan de Feyenoord Foundation:
✓ bewegen meer dan 2000 basisschoolkinderen 5 uur extra per week en leren ze op een ondernemende manier meer over een gezonde leefstijl, sport en bewegen tijdens de Hand-in-Hand lessen;
✓ krijgen kinderen aanvullende lesprogramma’s van Feyenoord docenten in de moderne leercentra in De Kuip;
✓ sporten er dagelijks kinderen op de pleintjes en veldjes in de wijken van Rotterdam onder begeleiding van Feyenoord-trainers;
✓ doen jaarlijks honderden studenten werkervaring op bij de maatschappelijke projecten en programma’s van Feyenoord;
✓ genieten kinderen van een sportieve en leerzame vakantie tijdens de Feyenoord Zomerschool;
✓ doen honderden kinderen mee aan de Feyenoord Street League, waarbij ze een in een gratis sporttenue van Feyenoord krijgen.

Meer informatie over de maatschappelijke activiteiten en programma’s van Feyenoord is hier terug te vinden.

Opbrengst kaartverkoop
Naast de donaties die we van onze supporters ontvangen, gaat ook de gehele opbrengst van de kaartverkoop van deze wedstrijd gaat naar de Feyenoord Foundation. En er worden voor en tijdens de benefietwedstrijd verschillende activiteiten georganiseerd om nog meer geld op te halen voor het goede doel.

Ticketshop