11.907 kaarten voor loting beschikbaar
0 totaal aantal supporters ingeschreven op dit moment
0 supporters hebben zich alleen ingeschreven
0 supporters hebben zich met zijn tweeën ingeschreven
0 supporters hebben zich met zijn drieën ingeschreven
0 supporters hebben zich met zijn vieren ingeschreven
100% kans op een kaart

Aanmelding bekerfinale 2018

Feyenoord speelt op zondag 22 april aanstaande de finale van de TOTO KNVB Beker tegen AZ (aanvang 18:00 uur). Op deze pagina vind je alle informatie over de kaartverkoop voor Feyenoord-supporters.

Beschikbare kaarten
De bekerfinale wordt georganiseerd door de KNVB en de kaarten voor deze wedstrijd in De Kuip worden verdeeld over beide finalisten. Zowel Feyenoord als AZ krijgt in totaal 17.500 kaarten toegewezen, waarvan er uiteindelijk 13.771 beschikbaar komen voor supporters. Deze worden in eerste instantie aangeboden aan seizoenkaarthouders. De overige kaarten worden verdeeld over andere groepen supporters/relaties die aan de club zijn verbonden, zoals zakelijke seizoenkaarthouders, sponsors en partners, investeerders, leden van Sportclub Feyenoord, spelersfamilie en medewerkers van Feyenoord (Academy) en Stadion Feijenoord.

Berekening supporters:
Kaarten voor loting 11.907
Beschikbaar voor supporters 13.771
Voorrang 'toegewezen uitkaarthouders' 1.786
Blinden/slechtzienden/mindervaliden (en begeleiders) 78

Loting
Bovenstaande betekent helaas dat er (veel) meer vraag dan aanbod zal zijn en dat niet alle ruim 34.000 seizoenkaarthouders gegarandeerd een kaart kunnen kopen voor de bekerfinale. Om alle seizoenkaarthouders een gelijke kans te geven op een kaart én de kaartverkoop zo eerlijk mogelijk te laten verlopen, kiest Feyenoord evenals bij de bekerfinale van 2016 voor een loting. Verderop op deze pagina vanaf de kop ‘procedure seizoenkaarthouders (loting)’ vind je meer informatie over de precieze procedure van de loting.

Voorrang (actieve) uitkaarthouders
Voor de Diamond- en Goldcardhouders. Zij krijgen, net als Silvercardhouders die op 28 februari (speeldag halve finale) minimaal 91 punten hadden (zie deze PDF), voorrang en hiermee het recht om per persoon één kaart te kopen voor de finale. Hiervoor is gekozen omdat deze supporters de meest trouwe en actieve bezoekers van (uit)wedstrijden zijn en de bekerfinale formeel gezien ook een uitwedstrijd is voor Feyenoord, ondanks dat deze in De Kuip wordt gespeeld. Verderop op deze pagina vanaf de kop ‘procedure uitkaarthouders’ vind je meer informatie over de precieze procedure voor uitkaarthouders.

NADERE TOELICHTING

PROCEDURE UITKAARTHOUDERS

PROCEDURE SEIZOENKAARTHOUDERS (LOTING)

KANSBEREKENING

UITKOMST LOTING

VERKOOPPERIODES

ALGEMENE INFORMATIE

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×