Inschrijving Feyenoord-clinic

Inschrijving Feyenoord-clinic SJO VITA

Op deze pagina kun je een inschrijving doen voor de Feyenoord-clinic bij SJO VITA, die plaatsvindt op zaterdag 5 juni 2021. De clinic wordt georganiseerd bij SJO VITA in Megen en staat onder leiding van in ieder geval één oud-speler van Feyenoord. Doe mee en beleef een unieke Feyenoord-ervaring!

Let op: Deze trainingsactiviteit is alleen toegankelijk voor kinderen met geboortejaar 2006 t/m 2015. Tijdsblok: 13.00 - 16.00 uur.

Prijs:  €49,- per speler

Kortingsregeling: Bij eerdere deelname aan een activiteit van Feyenoord Soccer Schools en/of lidmaatschap Feyenoord Juniorclub Kameraadjes geldt een korting van 5%. Bij meerdere deelnemers uit één gezin geldt een eenmalige korting van 10% vanaf het tweede kind.

Wat zit er allemaal bij de prijs inbegrepen?

  • Twee uur durende voetbalclinic met afwisselende trainingsonderdelen.
  • Professionele organisatie door Feyenoord.
  • Training van in ieder geval één oud-speler van Feyenoord, aangevuld door vakkundige assistent-trainers.
  • Officieel trainingsshirt van Feyenoord Soccer Schools.
  • Persoonlijk deelnamecertificaat, getekend door de hoofdtrainer.
  • Kans op mooie prijzen.
Wij vragen onderstaande gegevens om de kwaliteit van onze diensten zo goed mogelijk te kunnen waarborgen en alle deelnemers voorafgaand, tijdens en na afloop van de trainingsactiviteit te informeren. Tijdens onze trainingsactiviteiten worden er tevens audiovisuele opnamen gemaakt. Mocht u hier bezwaar tegen hebben, dan kunt u dat schriftelijk kenbaar maken via ons contactformulier. Gelieve de gevraagde gegevens zo volledig mogelijk en naar waarheid in te vullen.