Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1
AS3I6356

Feyenoord met Jones terug op vertrouwde grond

Feyenoord heeft het Zwitserse Thun weer ingeruild voor vertrouwde Rotterdamse grond. Na het geslaagde trainingskamp begon het team maandagmiddag op het eigen complex aan een nieuwe week, waarbij ook Brad Jones voor het eerst weer aansloot.

Eerste WK-ganger terug
Met Jones heeft Feyenoord de eerste van alle WK-gangers terug bij de groep. De doelman kreeg geen speelminuten en strandde met het Australië van voormalig Feyenoord-trainer Bert van Marwijk in de groepsfase van het toernooi, maar genoot desondanks van alle ervaringen in Rusland. ‘Het was een fantastische tijd, al was het qua prestaties helaas niet goed genoeg om verder te komen’, vertelde hij afloop van de trainer in dit interview met Feyenoord TV.

Keeperstraining
Op de uitmuntende velden van 1908 kreeg Jones op zijn eerste werkdag met het team vooral te maken met keeperstrainer Khalid Benlahsen, die de keepers apart van de groep onder handen nam. Voor de veldspelers stonden er bij een temperatuur van 30 graden Celsius kleine en grote positiespellen op het programma.

Open Dag
Zo’n vijftig supporters maakten gebruik van de mogelijkheid om de openbare training op 1908 te bezoeken. De rest van de week traint Feyenoord besloten, al zijn spelers en staf uiteraard aanwezig op de Open Dag en doen ze mee aan de vele activiteiten in en rondom het stadion.