Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Unieke wedstrijdmascotte-veiling voor Feyenoord - Ajax

Feyenoord en de Feyenoord Supportersvereniging (FSV) steunen het initiatief ‘Sint voor elk kind’. Het doel van dit initiatief is om ook kinderen die in opvangtehuizen en onder de armoedegrens leven een onvergetelijk Sinterklaasfeest te bieden. Om de actie financieel te ondersteunen organiseert de FSV, in samenwerking met Feyenoord, eenmalig een unieke wedstrijdmascotte-veiling voor de competitiewedstrijd Feyenoord – Ajax op zondag 8 november aanstaande.

Ouders, grootouders of familieleden die hun (klein-)zoon of dochter of een ander kind graag als wedstrijdmascotte willen zien bij de Klassieker in De Kuip, kunnen tot maandag 2 november een bieding doen via deze pagina. Degene met het hoogste bod bezorgt daarmee een kind een onvergetelijke dag als wedstrijdmascotte. Het bedrag komt in zijn geheel ten goede aan de actie ‘Sint voor elk Kind’.

Wedstrijdmascotte
De wedstrijdmascotte krijgt een volledig tenue, wacht de spelers op bij de kleedkamer om samen met hen via de schitterende spelerstunnel het veld op te gaan, trapt een balletje met de reservespelers, gaat met zijn of haar favoriete speler op de foto en loopt bij de opkomst van beide elftallen aan de hand van de scheidsrechter het veld op. Om deze dag nooit meer te vergeten, krijgt de wedstrijdmascotte achteraf een unieke fotoreportage op cd.

Belangrijke voorwaarden
Alleen kinderen van 6 tot 14 jaar die lid zijn van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes, komen in aanmerking als wedstrijdmascotte. Is je (klein-)zoon of dochter geen Kameraadje? Meld hem of haar dan nu aan via www.kameraadjes.nl en bied mee! De Feyenoord Juniorclub Kameraadjes is de officiële Juniorclub van Feyenoord en de Feyenoord Supportersvereniging (FSV).