Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Mail%201b

Recordaantal deelnemers Feyenoord Soccer Camps

Feyenoord Soccer Camps kan terugkijken op een bijzonder geslaagde en sportieve zomer. Een recordaantal van ruim 700 jongens en meisjes trainden de afgelopen maanden onder leiding van oud-spelers als Ben Wijnstekers, Dwight Blackson en Peter Barendse volgens de opleidingsfilosofie van Feyenoord. Uiteraard op Varkenoord, maar ook in onder meer Ouddorp, Zwijndrecht en ’s Gravenzande.

De kinderen genoten van de voetbaltrainingen, maar werden ook verrast door bijvoorbeeld Colin Kazim-Richards. De aanvaller kwam tijdens een van de Feyenoord Soccer Camps op Varkenoord naar zijn meevoetballende neefje kijken en nam vervolgens ook alle tijd voor de toegesnelde andere deelnemers van 6 tot en met 16 jaar.

Eljero Elia, Jens Toornstra en Miquel Nelom belegden zelfs een kidspersconferentie voor de jonge voetballers. In De Kuip beantwoordden de spelers van Feyenoord 1 alle vragen van de kinderen, die hardop droomden van een leven als profvoetballer en vooral wilden weten hoe ze die droom kunnen verwezenlijken.

De Feyenoord Soccer Camps waren deze zomer volledig volgeboekt, maar voor de volgende reeks voetbalkampen – tijdens de herfstvakantie op Varkenoord – is nog een aantal plaatsen vrij. Meer weten of direct inschrijven? Kijk op www.feyenoordsoccerschools.nl.