Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
city%20lens3

Feyenoorders met een scherpe blik de voorbereiding in

De spelers van Feyenoord gaan deze week allemaal langs bij City Lens in Rotterdam, voor de jaarlijkse ogentest. Waar dit afgelopen seizoen nog in het najaar gebeurde, laten de Feyenoorders dit keer hun ogen direct bij de start van het seizoen doormeten.

Dinsdag was het onder meer de beurt aan Anass Achahbar, Sven van Beek, Rick Karsdorp, Warner Hahn en Luke Wilkshire om na de ochtendtraining een bezoek te brengen aan City Lens.

De ogentest voor de Feyenoorders bestaat uit verschillende onderdelen. Zo wordt onder meer gekeken naar de scherpte van de ogen, terwijl ook het zien van diepte en kleuren aan bod komen.

City Lens heeft al sinds 2007 een samenwerking met Feyenoord. Niet alleen test de contactlenzenspecialist regelmatig de ogen van de selectiespelers, maar daarnaast komen specialisten periodiek naar Varkenoord om de ogen van de jeugdspelers te testen. Spelers die specifieke contactlenzen nodig hebben of voor wie nader onderzoek naar hun ogen nodig is, kunnen ook bij City Lens terecht.